Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre Tjenester

Renhold

Vi utfører: trappevask, kontorrenhold, vinduspuss, renhold av fasader, konsulent bistand. Mer enn 30 års erfaring.

Helse, sikkerhet og miljø tar vi på alvor. Vi bruker derfor miljøvennlige og pH nøytrale rengjøringsmidler til de fleste

Vaktmestertjenester

Vi påtar oss daglig drift og vedlikehold, teknisk service,  samt gressklipping og snømåking, strøing, klipping av hekker, skifte lyspærer, og  andre mindre ombygging og oppussings arbeider.

Konsulenthjelp

Vedlikehold og renhold er fagområder med mange utfordringer.

Vi kan bistå med løsninger som kan spare dere for tapt tid, ekstra kostnader og ergrelser. Benytt oss som en nøytral rådgiver.

 

 

Reklameartikler

En av de rimeligste former for markedsføring er strøartikler og klær med din firmalogo.

Med direkte import og lang erfaring tilbyr vi kvalitet og  et  bredt utvalg i reklameartikler, tekstiler, vindusdekor, flagg, roll-up, oppblåsbare

Ventilasjonsfilter

Vi leverer filter til alle Flexit, Ensy, Swegon og flere andre ventilasjonssystemer.
Vi lagerfører de fleste.  Konkuransedyktige priser, filter levert hos deg.  Vi kan skifte filter og sjekke ventilasjonsanlegget for deg.

Grøntområder

Vi bidrar til at offentlige rom og private utemiljø oppleves som frodige, velstelte, rene og fremkommelige. Vi utfører gressklipping tilpasset ditt behov. Små og store maskiner takler alt fra mindre privathager til store parkanlegg.

 

Share on Facebook

Logg inn